fbpx

AutoCAD Ultimate Guide

(6 reviews)
RM250.00 RM125.00

Just Launched! 1000 Student Pertama Pada Harga RM125! (Normal RM 250!) Check List Silibus Di Tab Curriculum Di Bawah.

Pengenalan.

Satu-satunya online course AutoCAD yang paling lengkap di Malaysia! Course ini mengajar anda dari perkara asas seperti cara untuk install perisian sehinggalah ke proses akhir untuk plot drawing ke mesin printer!

 

Perisian Yang Digunakan & Keperluan Minimum PC/Laptop.

AutoCAD 2021 – Software diberi PERCUMA (30 DAYS TRIAL VERSION)

OS Windows 7 dan keatas.
OS MacOS 10.0 dan keatas.

Processor        : 2.5 – 2.9 GHz (Lebih berkuasa lebih baik)
RAM                 : 8 GB (Lebih tinggi lebih baik)
Graphic Card  : 1 Ghz (Lebih berkuasa lebih baik)
HD Space        : 6 GB

Audiens.

Sesiapa yang berminat untuk belajar AutoCAD tetapi zero knowledge, kontraktor pembinaan, golongan pendidik, pelajar sekolah, arkitektur / interior design / industrial design / landskap / furniture design, graphic design, jurutera awam / mekanikal / elektrikal dan seumpama dengannya.

Prasyarat.

Tiada prasyarat khusus. Anda mestilah menunjukkan minat yang mendalam dan komited untuk mempelajari AutoCAD.

Sinopsis Pembelajaran Online.

  • Pelajari AutoCAD bersama instructor berpengalaman luas lebih dari 10 tahun menggunakan perisian ini.
  • Lebih dari 120 lecture membabitkan lebih dari 30 jam video tutorial.
  • Silibus merangkumi semua fungsi ikon-ikon, properties, shortcut/command dan special tips dalam AutoCAD. Sila rujuk senarai pembelajaran di tab Curriculum.
  • Video tutorial disertakan dengan pelbagai file dwg untuk memudahkan pembelajaran.
  • Tutorial menggunakan Bahasa Melayu santai dan mudah.
  • Percuma beberapa e-Book yang berguna dalam mempelajari AutoCAD advance!
  • Sijil akan diberikan kepada semua online student!

Sokongan Selepas Pembelian.

Anda akan dimasukkan kedalam Telegram & Facebook close group. Berhubung dengan online student yang aktif dan like-minded.

Program Affiliate.

Selepas pembelian, anda akan didaftarkan sebagai agent affiliate ADEN Academy. Anda akan diberi unique URL link tersendiri. Komisen bagi course ini adalah setinggi 40%.

Course Features

  • Lectures 139
  • Quizzes 0
  • Duration 50 hours
  • Skill level Beginner-To-Advance
  • Language Bahasa Melayu
  • Students 572
  • Assessments Yes
Berkelulusan dalam Bachelor Sains Pertanian UPM. Berpengalaman luas dalam rekabentuk landskap dan berkecimpung lebih dari 10 tahun dalam 3D Modelling menggunakan perisian Skecth Up. Founder kepada Aden.Academy.

Reviews

Average Rating

5
6 ratings

Detailed Rating

5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

    Zulkamal

    Macam mana nak join group telegram tu?

    Terbaik

    Course online yang sangat mudah difahami. Penerangan yang sangat jelas dalam setiap video serta Telegram support group yang responsive dan sangat membantu. Harga yang sangat berbaloi-baloi untuk yang ingin belajar Autocad. Terima kasih Aden Academy!!!

  • Admin bar avatar

    En.

    Very affordable online course for AutoCAD for person like me who just finished my final semester and currently job hunting. Thank you very much Aden.Acedemy for the opportunity.

    alhamdulillah..terbaik dan berpatutan

    akhirnya ada juga kelas yg lengkap dengan harga yang berpatutan. boleh belajar dari rumah je. sblom ni kena attend kelas terpaksa cuti.

    Terbaik! Sangat recommended!

    Selalu guna Autocad gitu-gitu je, sekali join course baru tau banyak lagi ilmu baru saya discover dalam course ni. TQ Instructor, penjelasan yang jelas. Halalkan ye ilmu yg saya dapat ni. Saya recommend kepada sesiapa je yang nak extra ilmu autocad, sila lah join course ni. Worth for money.

RM250.00 RM125.00

    56 Comments

  1. Faris
    June 4, 2020
    Reply

    Nak belajar autocad jugak.😁

    • admin
      June 4, 2020
      Reply

      Tunggu ye 🙂

    • Zamiy Razali
      November 7, 2020
      Reply

      kt mana nk download software autocad?

      • admin
        November 8, 2020
        Reply

        encik check lecture 2.5 ya 🙂

  2. June 8, 2020
    Reply

    Update me please once revit intermediate class available.

  3. Saya nk belajar autocad dgn 3ds max

    • admin
      June 9, 2020
      Reply

      Salam, harap sabar menanti ya 🙂
      3DS Max mungkin lambat sikit 🙂

  4. Affendy mustapha
    June 11, 2020
    Reply

    Nak belajar auto cad

    • admin
      June 12, 2020
      Reply

      Kami sednag bangunkan content, sabar menanti 🙂

  5. Syaiful10
    June 18, 2020
    Reply

    update saya nanti ye..berminat nk belajar autocad

  6. Faris
    July 3, 2020
    Reply

    Wahh nak belajar ni jugak😄

  7. adir8833
    August 22, 2020
    Reply

    tak sabar rasa nya nak blajr ni… tp tuan perisian 30 hari percuma tu mcmner ek?… lepas 30 hari kena beli balik ker mcmner tuan….

    • admin
      August 23, 2020
      Reply

      Kami ajar camne nk download yang trial version encik.. After 30 hari, sebaiknya cari yg original untuk sambung belajar 🙂

  8. Fred
    September 1, 2020
    Reply

    Tak sabar menunggu…berminat nak belajar autocad…

  9. mohammad ehsan bin kosnan
    September 2, 2020
    Reply

    RAM mmg perlu 8gb ke?

    • admin
      September 2, 2020
      Reply

      Itu yang recommended by Autodesk encik. Tapi kalau ada 4GB dah OK.

  10. September 6, 2020
    Reply

    Software trial 30 hari? Yg free pye xde k tuan?

    • admin
      September 7, 2020
      Reply

      After trial tamat, encik boleh cari di Shopee hik2 🙂

  11. September 7, 2020
    Reply

    berapa harga perisian original?

  12. Admin bar avatar
    September 11, 2020
    Reply

    Saya berminat.
    1) Mcm mana nk daftar?
    2) bila akan mula kelas?
    3) kelas di ajar secara online 100% kah?
    4) berapa lama/hari duration kelas autocad?
    5) ada Plan utk buat revit structure/naviswork tak?

    • admin
      September 11, 2020
      Reply

      Salam Encik.
      1) Mcm mana nk daftar? > Click link ini ya : https://aden.academy/courses/autocad-ultimate-guide/
      2) bila akan mula kelas? > Belajar berpandukan video tutorial, so boleh start anytime anywhere
      3) kelas di ajar secara online 100% kah? > 100% online encik 🙂 Berpandukan video tutorial
      4) berapa lama/hari duration kelas autocad? > Once purchase, ada akses lifetime 🙂
      5) ada Plan utk buat revit structure/naviswork tak? > Yang tu bakal menyusul 🙂

  13. September 18, 2020
    Reply

    Lokasi kursus di Mana ya?

    • admin
      September 18, 2020
      Reply

      kami fokus online je encik.. 🙂
      Encik boleh belajar anytime, anywhere 🙂
      Masa flexible bergantung kepada encik

  14. September 22, 2020
    Reply

    Program Ni sangat hebat… Rugi tak join
    Saya asas habuk pun takde…. Selepas join da boleh guna autocad… Terima kasih cgu Aden Acedemy

  15. October 5, 2020
    Reply

    Photoshop & premiere pro ada kelas tak?

    • admin
      October 5, 2020
      Reply

      Photoshop dalam perancangan kami encik.. Tapi premiere tu mungkin tiada 🙂

  16. Artika Ideal Resources
    October 7, 2020
    Reply

    saya dah beli kos autocad ultimate guide tp tak boleh nak pilih kos yg dah beli..

    • admin
      October 7, 2020
      Reply

      Hi encik, maknanya x boleh nk view video ke? Encik perlu login guna akaun yang sama encik register sewaktu purchase. Untuk bantuan, sila wassap kami di 0199500038

  17. Artika Ideal Resources
    October 7, 2020
    Reply

    saya dah beli kos autocad ultimate guide tp tak boleh nak pilih kos yg dah beli..
    ni no oder saya [Order #15658] (September 18, 2020)
    maaf bertanya..

    • admin
      October 7, 2020
      Reply

      Hi encik, maknanya x boleh nk view video ke? Encik perlu login guna akaun yang sama encik register sewaktu purchase. Untuk bantuan, sila wassap kami di 0199500038

  18. mohamad zuhaili
    October 9, 2020
    Reply

    Encik software nk dpt di mna

    • admin
      October 10, 2020
      Reply

      hi encik, refer video 2.5 ya 🙂

  19. Azizah Mohamed
    October 13, 2020
    Reply

    Assalam tuan.. Adakah kursus AutoCAD ini termasuk AutoCAD 3D?

    • admin
      October 14, 2020
      Reply

      Wsalam Puan, untuk course ini adalah untuk 2D sahaja. 3D kami akan publishkan satu course berasingan 🙂

  20. October 17, 2020
    Reply

    Sijil diperakui ke?

    • admin
      October 21, 2020
      Reply

      Hi encik, kami beri sijil penyertaan sahaja :). Kerana dalam course ni kami tak buat test or exam.
      Bukan cert Rasmi Dari AutoDESK

  21. Jeffry Jeff
    October 18, 2020
    Reply

    Saya sangat berminat utk belajar. Apa lagi saya byk membuat kerja2 skametik dan lain2. Kelas online ni maksudnya video call ka atau hanya toturial video sahaja?

    • admin
      October 21, 2020
      Reply

      Belajar berpandukan video tutorial encik 🙂

  22. Muhammad Adib Ramlee
    October 24, 2020
    Reply

    hai saya bru sahaja join kelas ni, telah join group telegram dan bagaimana nak join closed group FB?

    • admin
      October 26, 2020
      Reply

      Hi encik, maaf kami dah disable FB support. Fokus di telegram sahaja 🙂

  23. October 25, 2020
    Reply

    yang akan diajar 2D atau 3D ?

    • admin
      October 26, 2020
      Reply

      hi encik, dalam course ni kami fokus kepada AutoCAD 2D. AutoCAD 3D kami buat course yang berlainan 🙂

  24. Nur Hidayah Rosman
    October 29, 2020
    Reply

    Bole guna autocad version 2017 ke?

    • admin
      October 30, 2020
      Reply

      salam cik, ya still boleh guna AutoCAD 2017. X banyak beza pun 🙂

  25. faisal
    November 1, 2020
    Reply

    Hi, saya belum dimasukkan ke dalam close group facebook mahupun telegram

    • admin
      November 2, 2020
      Reply

      salam encik, link ke telegram group ada d setiap video (di ruangan description)

  26. rashid
    December 3, 2020
    Reply

    Salam Encik,Boleh emailkan saya surat mengatakan saya hadir kursus ni

    • admin
      December 3, 2020
      Reply

      Salam encik, kami x buat option ini since kami hanya menjalankan online course 🙂

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X
error: Alert: Content is protected !!